Kosten

Voor een kennismakingsgesprek van ± 1 uur is het (gereduceerde) tarief €35,-. Omdat ik je graag de gelegenheid geef in een face-to-face contact te ervaren of er voldoende basis voor een counsellingsrelatie en of ik kan bieden wat je zoekt/verwacht.

Een counsellingsgesprek duurt ongeveer 1 á 1½ uur, het gesprekstarief is € 85,- (vrijgesteld van BTW)(voor particulieren). Langere gesprekstijd kan prettig zijn voor o.a. een 'schildenanalyse'.

Voor studenten is het gesprekstarief € 55,- (vrijgesteld van BTW).

Counsellingstrajecten zijn ook mogelijk, hierin kunnen gesprekken gecombineerd worden met email-contacten. Neem voor meer informatie contact op met Perspectief Counselling.

Nieuw: de Innerlijke Familie Drijfverentest, een wetenschappelijk gevalideerde en betrouwbare test op basis van het gedachtegoed van de Innerlijke Familie. De test bestaat uit een vragenlijst waarin je drijfveren (datgene wat jou drijft, richting geeft aan je gedrag) worden onderzocht, en een toelichting hierop in een gesprek. Neem voor meer informatie contact op met Perspectief Counselling.

Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden deze kosten geheel of gedeeltelijk, dit is mede afhankelijk van de polis. Counselling valt niet onder het basispakket. Meer informatie hierover vindt je bij je ziektekostenverzekeraar of op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling. Je dient zelf je factuur te declareren bij je ziektekostenverzekeraar.

De workshop ‘je Innerlijke Familie’ is € 10 per persoon of € 50 voor een groep (max 8 personen) (voor particulieren).